måndag 2 februari 2009

Flytthelg

I helgen flyttade vi som sagt Johans pick o pack till rätt sida stan, dvs Öster, Lunden. Det är en riktigt trevlig 1:a med kök. Flytten gick snabbt o smidigt med hjälp av Jonas o Joel o såklart jag o Johan. 4*J alltså ;) Efter allt va flyttat städade vi det som va kvar i hans gamla lägenhet på "the island" Hisingen för att sedan lämna över nycklarna till nästa ägare. Sedan blev det en tripp till IKEA för att inhandla hylla. Sen bar det av hem till mig för att fixa sig iordning lite inför kvällen, fest stod på menyn. Fejcet på plats o nån snygg topp från längst in i garderoben sen va ja klar. Innan första ölen så tog vi en liten tripp tillbaka till den nya lyan för att träffa Johans päron. Johans mamma kom med jättesnygga blommor som passar perfekt i köket. Tack morsan. Några minuter efter de lämnat oss o bytt tillbaka till sin bil så bar det av till en annan del av Lunden. En liten fest med quiz hos Anna o Jonas. Mycket trevligt måste jag säga. Sedan vandrade jag o Johan hem i natten o ramlade väl på kudden vid halv itt - itt.

Ingen rast ingen ro, så det va bara upp tidigt på söndagen osså. Nu skulle det fejjas i lägenheten, men det tycker jag i o för sig e kul. Vi började med att sätta ihop hyllan, Expedit, men den ville inte som vi ville, dvs - 2 bitar va inte så snygga, så de fick lämnas tillbaka. Så ut till IKEA igen på shoppingtur o sen hem med lite mer än 2 nya delar.

Hyllan byggdes o sattes på plats och sen föll liksom bara möblerna på plats, som ett puzzel. Det blev skitsnyggt, och kommer bli ännu snyggare när alla flyttlådor e borta. Här kommer några bilder från lägenheten, men slänger upp fler när det e färdigt.

Tjolahopp!!!!


Inga kommentarer: